Víte, že existuje společnost, která se specializuje na pečivo s dobrou pověstí? Ano, jedná se o Český pekař odbytové družstvo, které sdružuje průmyslové pekárny po Čechách a obchoduje s pekařskými výrobky, především s mezinárodními řetězci.

Český pekař odbytové družstvo vytváří marketingovou značku, která má za cíl podporovat prodej výrobků z těchto pekáren. Nabízený sortiment je plnohodnotný a zahrnuje čerstvé pečivo, balené pečivo, lahůdky a cukrářské výrobky.

Co je však na Českém pekaři odbytové družstvo opravdu úžasné, je jejich závazek k české tradici a chuti. Slogan společnosti zní: Pečivo s dobrou pověstí. To znamená, že zákazníci mají jistotu, že se používají české suroviny, nové technologie a veškerá snaha podpořit českou chuť a tradici vychází z dovedností českých rukou.

Takže, pokud hledáte kvalitní pečivo s českou tradicí, neváhejte se obrátit na Český pekař odbytové družstvo. Jsou tu pro vás s chutnými a čerstvými produkty, které vám přinesou radost a jistotu, že podporujete českou kulturu a tradici.